Termeni și Condiții


Folosirea datelor personale folosite în comunicarea cu florariabloomiasi.com

Sunt situații în care este extrem de important sa luam legătura cu dumneavoastră pentru a va oferi comanda dorita. De aceea va rugam ca datele oferite în crearea contului personal sa fie actuale și corecte.
Prețuim discreția și încrederea acordata și va asiguram ca nu închiriem sau vindem bazele noastre de date! Pentru mai multe detalii va invitam sa consultați politica noastră de securitate a datelor.
     -  Numele
     -  Email - Folosim acest canal pentru a face corecții legate de comanda, pentru a va comunica schimbările sau pentru a va consulta în legătura cu aspecte neplanificate.
     -  Numărul de telefon (fix și/sau mobil) In cazul în care este nevoie sa va contactam urgent vom folosi acest canal.


Vârsta legala

Pentru a putea comanda prin intermediul paginii noastre produse alcoolice trebuie sa aveți peste 18 ani. De asemenea veți fi rugați sa confirmați ca persoana care primește un cadou care implica alcool (o sticla de vin sau alte produse cu alcool comercializate pe www.florariabloomiasi.com ) are peste 18 ani.


Politica de refuz/acceptare a comenzii

Pot apărea situații în care compania noastră sa refuze o comanda fără a oferi explicații. In aceste situații se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeași metoda de plata folosita de client, in timp util.
Toate preturile afișate pe site includ TVA.


Aranjamente florale și disponibilitatea lor în funcție de anotimp

In cazul în care nu exista în stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii noștri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil și de aceeași  valoare  sau mai mare. Pentru orice schimbare majora, va  vom contactam pentru acord.
Dacă nu reușim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastră, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastră implicit.


Garantia calitatii

Aranjamentele florale sunt transportate cu grija și sunt alcătuite din materie prima de calitate, garantia este oferita nu doar pentru momentul livrarii florilor, dar si pentru zilele urmatoare, astfel primiti indicatiile si de mentionere a calitatii aranjamentelor si buchetelor florale pentru o perioada cat mai lunga. Insistam asupra conditiilor corecte de conditionare a florilor, avand in vedere perisabilitatea acestora.

Pentru ORICE observatie sau reclamatie avem rugamintea sa ne contactati telefonic +40721146347 sau prin mail bloomflorist97a@gmail.com , in 24 de ore de la livrare, si se va returna plata  sau inlocui aranjamentul/buchetul floral,

Pentru produsele și serviciile care se afla sub controlul nostru va oferim garanția rambursării totale a plații sau oferirea unor voucher cadou în contravaloare dacă:
        -  Nu s-a făcut livrarea la data agreata cu dumneavoastră din motive care au ținut strict de noi.
        -  Livrarea a întârziat la data agreata.
        -  Produsele primite de destinatar au fost deteriorate. Va putem rambursa plata în condițiile returnării produsului deteriorat.
        -  Nu putem sa onoram comanda dumneavoastră din motive ce țin de noi, va vom returna banii.
        -  A fost livrat produsul greșit. O sa va rugam sa ne semnalați greșeala, iar noi vom retrimite comanda dumneavoastră.
Dorim sa va reamintim ca singurele opțiuni de compensare sunt rambursarea sumei plătite sau voucher cadou pentru achiziții viitoare, orice alta forma de compensare nu este subiect de negociere.


Rezolvarea problemelor legate de plata

Decizia de a cumpăra flori online pe www.florariabloomiasi.com este una sigura având în vedere ca pagina noastră utilizează întotdeauna o conexiune Secure Sockets Layer (SSL)  între servere și browserul dvs. Se poate întâmpla însa uneori sa existe erori în tranzacția bancara care sa întârzie acceptarea comenzii de către noi. In cazul unui mesaj din partea băncii sau din partea noastră legat de plata va rugam sa ne contactați la 0731 055 102. Comenzile on-line sunt efectuate si livrate dupa primirea confirmarii platii facute de dumneavoastra.


Drepturi de autor

Toate imaginile prezentate pe www.florariabloomiasi.com aparțin proprietarilor respectivi folosirea lor fără acordul nostru în scris este ilegala și va fi semnalata ca atare.

Anularea sau schimbarea comenzii de către client

Va puteți răzgândi în legătura cu comanda plasata cu minim 24 ore înainte de ziua livrării. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0731 055 102, 0241/557750
Întotdeauna încercam sa acomodam orice cerința de ultim moment,  însa nu putem garanta decât schimbările transmise cu 24 ore înaintea livrării.
Va rugam de asemenea sa luați în considerare ca în perioadele aglomerate (Crăciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula sau modifica comenzile în mai puțin de 24 ore pana la data livrării.

Regimul ofertelor speciale

Ocazional, putem oferi produse cu preț redus. Aceste oferte sunt valabile numai în perioada menționata și nu constituie o oferta permanenta.
Dacă un client cumpăra un produs care devine subiectul unei oferte reduse ulterior, prețul la momentul achiziției are prioritate.
Nu putem face reduceri pentru produse deja cumpărate.