Politică de rambursări și returnări

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor se face prin angajatii nostrii sau curier specializat la adresa specificata de catre client in formularul de comanda sau produsele pot fi ridicate de la  Atelierul Anna Flowers, adresa Bd Tomis 111, Constanta .

Livrarea va fi făcuta la data și ora indicata de dumneavoastră, la ce adresa doriți – fie ca vreți sa primiți buchetul/aranjamentul floral acasă, fie ca îl trimiteți cuiva drag. O livrare de succes depinde în foarte mare măsura de corectitudinea (acuratețea) datelor pe care ni le furnizați (nume și adresa destinatar, nr de telefon, ora livrării etc). Se poate selecta la fiecare comanda pe langa data livrarii si un interval orar preferat. Mentionam ca in perioadele aglomerate, comunicarea cu destinatarul este esentiala, pentru efectuarea livrarii.

Programul de livrare este: Luni – Sambata – 8:30 – 20:00 Duminica 10.00-18.00, cu extinderea programului in perioadele aglomerate

Livrare Gratuita

Livram produse florale gratuit în orasul  Constanta( Centru, Centrul vechi, Tomis 1, Tomis 2, Tomis 3, Tomis Nord, Dacia, Brotacei, Casa de Cultura, Inel 1, Inel 2, Km 4-5, Cet, Poarta 6)  . Pentru cartierele exterioare Tomis Plus, Palazu Mare, statiunea Mamaia  se percepe taxa de transport.


Tarife livrare în afara în afara localități

Localitate/Cartier Cost de transport
Constanta zona: Palazu Mare/Tomis Plus
20 Lei

Constanta: Eforie, Agigea, Cumpana , Mamaia, Navodari, Ovidiu, Valu Traian, Basarabi.

30 Lei
S.C. Anna Flowers SRL nu raspunde pentru livrari nereusite/amanate care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de expeditor. Cu toate acestea cautam solutii de finalizare a livrarii.
Comenzile plasate pe www.floraria-annaflowers.ro cu mentiunea de a fi livrate cu pastrarea anonimatului nu vor fi divulgate destinatarului.